ICT solutions

Zoekt u naar efficiënte manieren om de administratie en documentatie te automatiseren? Wij adviseren over verschillende soorten software en richten deze zo rendabel mogelijk in. Hierbij valt te denken aan Business Intelligence Tools, of Office-programma’s als Word en Excel.

Bij onze dienstverlening leggen wij de nadruk op uw ROI als ondernemer. Vanuit onze jarenlange ervaring op gebied van ICT-vraagstukken in het bedrijfsleven vinden wij daarom de snelste weg. Het resultaat van onze dienst is dat verschillende bedrijfsmatige processen meer gestructureerd verlopen, minder storingsgevoelig zijn en overbodige handelingen zijn uitgesloten.

Advies Word sjablonen
Voor uw zakelijke documentatie en administratie werkt WensWare Solutions met programma’s in Office, zoals Word. Wij kiezen bewust voor deze software vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Bovendien is het de standaard waar veel van uw leveranciers of klanten ook mee werken.

Software integratie in uw onderneming
Wij richten ook administratie-sjablonen in met Excel. Deze integreren gemakkelijk met andere datamanagement- of administratiesystemen. Denk hierbij aan integraties met: Acces, SQL, SAP of kleinere systemen. Als nieuwe data niet telkens opnieuw hoeft te worden ingevoerd, bespaart dat een repetitieve handeling.

Integrale benadering
Ook vergemakkelijkt WensWare Solutions de integrale benadering. Wij bouwen sjablonen in Word zo eenvoudig dat het schrijven van een jaarverslag nog maar een invuloefening is. Een waarbij wij data uit Excel laten dansen met Word.

Andere ICT-vraagstukken
Ook voor andere ICT- of automatiseringsproblemen vertrouwt u op onze deskundigheid. Te denken valt aan verschillende soorten business intelligence tools, die uw big data lezen.

WensWare Solutions heeft jarenlange ervaring op gebied van ICT-toepassingen in het bedrijfsleven en vindt voor u die snelste weg die naar Rome leidt, maar ook naar Parijs, Keulen of Barcelona. Uw ROI staat daarbij centraal. Benieuwd hoe snel en gemakkelijk u uw ROI terugverdient? Neem dan contact op.

 

ex·per·ti·se

(de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl