Excel

Hoe houdt u als ondernemer de administratie helder en efficiënt? Verschillende programma’s zijn daarbij een ondersteuning, zoals Excel. Per situatie zorgt WensWare Solutions voor de oplossing die het hoogste rendement garandeert. Het aanbod in administratieprogramma’s is groot. Hoe weet u dan als ondernemer wat het beste alternatief is? Is Excel wel een alternatief?

Werkwijze WensWare Solutions
Vooraf gaat WensWare Solutions in gesprek met u als ondernemer. Ook onderzoeken wij hoe uw bedrijf werkt. Op basis van iedere situatie geven wij een gericht advies. In het ene geval is een bestaand programma toereikend voor de situatie. In het andere geval bouwen wij zelf een sjabloon in Excel.

Efficiëntie in administratietools
Sommige organisaties zijn echter dermate specifiek, dat bestaande administratieprogramma’s niet per definitie de meest sluitende oplossing zijn. Soms biedt deze software teveel modules. Als ondernemer betaalt u dan onnodig veel geld voor onderdelen die u niet eens gebruikt. Anderzijds zien we het tegenovergestelde. Dan zijn er ook programma’s die niet de geschikte functionaliteiten hebben om verschillende taakvoeringen optimaal uit te voeren.

Voordelen werken met Excel
Juist bij gevallen die vragen om maatwerk, ontwerpt WensWare Solutions sjablonen in Excel. Die werkwijze levert de volgende voordelen op:

  • Excel is een toegankelijk programma dat iedereen kent, ook uw klant of relatie
  • Er zijn gemakkelijk synchronisaties mogelijk vanuit Excel naar andere programma’s, zoals: Acces, SQL of andere database-systemen
  • Excel is aan iedere situatie aan te passen, hoe een administratie er ook uitziet


Sneller ondernemen met Excel?
Ook wanneer u als ondernemer allang met Excel werkt, kan WensWare Solution hier ondersteunen. Voor ondernemers die het overzicht kwijtraken in het programma, of tijd willen besparen, herstructureren wij Excel.

Met gebruiksvriendelijke sjablonen maken wij dat overbodige repetitieve handelingen tot het verleden behoren. Ook vergemakkelijken wij hiermee het automatiseringsproces. Kortom, het speerpunt ligt ook hier in een hoge ROI. Verliest u het overzicht in uw administratieprogramma of zoekt u naar meer efficiëntie. Maak dan eens een afspraak met ons.  

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl