Trainingen

Wanneer programma’s als Word of Excel meer tijd kosten dan opleveren, geeft WensWare Solutions trainingen voor het MKB en MKB+. Op alle niveaus is het mogelijk meer te halen uit software, dat gewoon aanwezig is in het Office-pakket.

Voordat u een training overweegt op gebied van Word of Excel, toetsen wij het kennisniveau. Alle trainingen zijn maatwerk en verschillen per cursist. Wij hechten er veel waarde aan dat beginners stap-voor-stap wegwijs worden. Voor gevorderden is het belangrijk dat zij niets leren wat voor hen allang bekend is. Belangrijk is dat u wordt uitgedaagd efficiënter met Word of Excel aan de gang te gaan.

Training Word
Wanneer u alle wegen kent, is Word ideale software om zakelijke documenten mee op te stellen. Maar u kunt er ook in vastlopen wanneer u bijvoorbeeld een jaarverslag, of notities schrijft.

Herkent u zich in de volgende gevallen?

  • Word trekt de mooie lay-out die ik had bedacht uit haar verband
  • Het opmaken van een Word document kost mij onnodig tijd

 

Met de trainingen van WensWare Solutions vindt u gemakkelijk alle functionaliteiten terug. Wanneer u eenmaal een hoog niveau bereikt, bent u in staat om met Word zakelijke documenten professioneel en geordend op te maken.


Training Excel
Eveneens bieden wij de training Excel aan. Gebruikt u Excel voor uw administratie en wilt u hierin verder? Dan is de training een sprong voorwaarts in uw efficiëntie. Laagdrempelig helpen wij u verder, als u zich herkent in de volgende situaties:

  • Wanneer ik met Excel werk, verdwaal ik in de functionaliteiten
  • Soms vind ik mijn data niet meer terug in Excel, zoeken kost mij tijd
  • Door de jaren heen ben ik mijn grip op de Excel-administratie verloren
  • Het knagende gevoel dat dit sneller kanDeze training geeft WensWare Solutions uitsluitend voor de zakelijke markt. Fiscaal is dit programma aftrekbaar. De investering heeft sowieso een hoog ROI, omdat u er veel sneller en professioneler mee leert werken.

 

Schrijf je direct in!

ex·per·ti·se

(de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl