Power BI

Hoe houdt u grip op het aantal declarabele uren? Wat geeft u inzicht in de verzuimcijfers? Welke prestaties leveren de verschillende afdelingen in uw organisatie? Hoe rangschikt u statistieken en maakt u data gemakkelijk overdraagbaar? Power BI geeft antwoord op vele vragen.

Business Intelligence is hét sleutelwoord voor de eigentijdse organisatie die graag overzicht houdt. Want organisaties die snel data kunnen vertalen tot beleid, opereren slagvaardiger.

 

Business Intelligence tools die uw vragen wel beantwoorden

Echter, Business Intelligence tools zijn in de praktijk vaak erg ontoegankelijk. Ze bieden de inzichten niet gebruiksvriendelijk aan. Hierdoor geven ze niet snel adequaat antwoord op vragen die in een organisatie leven. Vreemd, want hier zijn ze eigenlijk wel voor bedoeld. Zijn er analytische vragen over de business intelligence tool, dan wordt de ICT’er of analist erbij gehaald. Zo schieten deze programma’s hun doel ver voorbij.

Horeca DASHBOARDs

Speciaal voor de Horeca hebben wij een set dashboards gecreërd waarmee u in een oogwenk een helder inzicht kunt krijgen van de prestaties van uw horeca onderneming(en). Tevens kunt u door middel van onze marktverkenningen precies zien waar uw potentiele klanten zich bevinden. Tot slot kunt u tevens zien hoe uw horeca onderneming presteert ten opzichte van andere ondernemingen door onze klanttevredenheids dashboard die inzicht geeft in de diverse onafhankelijke review sites (Tripadvisor, Fork (voorheen Iens), etc...) . Wilt u hier meer over weten? Neem via onderstaande button contact met ons op.

 

Wij onderschrijven Power BI

En dat is precies waarom wij Power BI oprecht onderschrijven. WensWare Solutions staat ervoor dat data gemakkelijk begrijpelijk zijn voor iedereen. Power BI is dan ook voor elk type organisatie geschikt. Zij maakt dat de zorgsector haar dossiervorming in één oogopslag zichtbaar heeft en de doorstroom van klanten is georganiseerd. Het programma past ook in de zakelijke markt. Sales-agents zien bijvoorbeeld in Power BI van elkaar hoeveel marge zij hebben op een klant.

 

Automatisering dat werkt voor de mens

Vaak wordt gezegd dat er geen domme computers bestaan, alleen maar domme mensen. Als WensWare Solutions vinden wij dat automatisering moet werken voor de mens en niet andersom. Maak het u en uw organisatie dus gemakkelijk en overweeg eens de aanschaf van Power BI. Graag leggen wij de voordelen van dit systeem uit. Maak daarvoor een afspraak met Johan van Wensen van WensWare Solutions.

 

Contact

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl