Word

Kost het opstellen van zakelijke documenten u onnodig veel tijd als ondernemer? WensWare Solutions ontwerpt sjablonen die documentatie in uw onderneming schaalbaar maken. Het meest gebruiksvriendelijke en efficiënte programma voor uw jaarverslagen, rapporten en folders daarvoor is Word.

Briefpapier, folders, offertes of rapporten zijn documentatie waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Word vergemakkelijkt het voor u dit soort documenten op te stellen. Verschillende functies in deze software maken dat u snel en efficiënt tot een document kan komen.

Voordelen Word voor het MKB
WensWare Solutions maakt daarom sjablonen in Word waarmee u gemakkelijk tijd bespaart. Deze sjablonen hebben de volgende voordelen:

  • Ze werken sneller, omdat repetitief werk wordt geautomatiseerd. Paginanummers hoeven niet meer telkens op nieuw te worden ingevoerd. Dat geldt ook voor steeds herhalende procedures als het plaatsen van een tabel of huisstijllogo.
  • De hele werkwijze wordt hierdoor minder foutgevoelig.
  • U en uw medewerkers kunnen gewoon blijven werken met software als Word. Een vertrouwd programma dat iedereen kent.
  • Geen problemen meer door ‘gestuntel’ met kantlijnen.


Zakelijk documenteren in Word
Veel functionaliteiten in Word zijn goed verstopt, maar wanneer WensWare Solutions ze instelt maken ze uw jaarverslagen, en rapporten al snel tot een professioneel opgemaakt document. Hoe deze functies werken, daarover geven wij een heldere uitleg.. Desgewenst zijn trainingen op dit gebied ook mogelijk, zie hiervoor ons trainingsaanbod.

Integratie andere software
Stelt u het gemak voor wanneer u al uw data uit Excel (in- en verkoop, facturen bijv) in Word invoert. Het is mogelijk om informatie uit uw Excel-bestanden integraal te koppelen aan Word-documentatie.

Ga voor rendement
Voor verschillende ondernemingen in het MKB en MKB+ vond WensWare Solutions de snelste weg in hun ICT-infrastructuur en software. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.  

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl