Verschillende autorisaties: een privacy-proof registratiesysteem

Hoe bewaak je de privacy van een data-managementsysteem? Voor die uitdaging stond WensWare Solutions bij zorginstelling de Fonteynenburg. Danny Keetman is hier Coordinator Planning & Control. Hij vertelt over zijn ervaringen met WensWare Solutions. 


"Bij de Fonteynenburg zochten wij iemand die een data-warehouse kan bouwen. Via referenties kwamen wij bij WensWare Solutions terecht, die ons samen met een derde partij ontzorgde.

Fonteynenburg

Wij zijn een zorginstelling en informatiemanagement speelt een grote rol bij onze taakuitvoering. Het is voor ons belangrijk om inzichtelijk te krijgen hoelang er van onze voorzieningen gebruik wordt gemaakt.


Zorgregistratie uit Plancare

WensWare Solutions heeft ons daar goed bij geholpen samen met een andere partij. WensWare richtte zich er op om de zorgregistratie uit Plancare te halen. De overzichten bouwde hij in het informatiemanagementprogramma Sumatra.


Privacy, AVG en datamanagementsystemen in de zorg

Opvallend was dat Johan van Wensen hierbij goed nadacht over de AVG/GDPR. Privacy speelt bij ons een belangrijke rol. Denk hierbij aan data van het aantal verleende zorgperiodes, of het aantal dagen dat cliënten verblijven.


Verschillende autorisaties

WensWare Solutions richtte ons datamanagementsysteem zodanig in dat het past bij onze bedrijfsvoering. Door goede uitvraag en verplaatsing in Fonteynenburg gaf hij verschillende afdelingen en managementslagen verschillende autorisaties. Ook data over productiviteit schermde hij af per afdeling.


Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik zou WensWare Solutions omschrijven als praktisch en maatgericht. Als ik kijk naar het aantal uren werk en de waarde die Johan van Wensen levert, dan is de prijs/kwaliteitverhouding goed. En dan denk ik vooral aan de geleverde kennis en kwaliteit van de geleverde dienst.

Over complexe zaken uitleggen


Qua communicatie en omgang scoort Johan van Wensen ook goed. Ik vind dat hij  duidelijk over complexe zaken kan uitleggen. Zo gaf hij bijvoorbeeld onze medewerkers cursussen waar hij mensen echt op zijn manier enthousiasmeerde. Dat kwam ook omdat hij vroeg naar praktijkbeelden die dicht bij de deelnemers stonden.


Kan niet, bestaat niet

Als laatste pluspunt vind ik dat Johan van Wensen altijd kijkt naar alle mogelijkheden. Kan niet, bestaat niet en staat niet in zijn woordenboek. WensWare Solutions gaat net zolang door totdat er iets gerealiseerd is."

ex·per·ti·se

(de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Gerard Doustraat 2
7574VW Oldenzaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl