‘Altijd een antwoord op ICT-vraagstukken’

Voorheen bracht ik mijn ICT onder in een Cloud-oplossing. Alleen kostte mij dat maandelijks zo verschrikkelijk veel geld. Toen concludeerde Johan van Wensen dat dat goedkoper kon.


WensWare Solutions bouwde mijn eigen ICT-centrale, vergelijkbaar met een grote harde schrijf. Dat netwerk staat hier in wijnproeverij de Hoogheerlijkheid in Oud-Beijerland.


3 interview Gerard Boender illustratie


Automatiseren facturatie

Ook hielp Johan van Wensen mij bij een automatiseringsslag in mijn facturatie. Alle facturen verstuurde ik voorheen handmatig per post. Voor een snellere facturatie, schreef WensWare Solutions een programma waardoor dat nu nog maar een invuloefening is.  


WensWare Solutions staat gelijk voor mij klaar

Johan van Wensen en WensWare Solutions zijn goed en betrouwbaar. Als ik bel staat hij gelijk voor mij klaar. Hij heeft verstand van zijn vak, maar hij legt het mij ook in begrijpelijke taal uit. Want: automatisering en ICT daar ben ik zelf niet zo van.

Johan van Wensen is een mensen-mens


Johan en ik kennen elkaar van de businessclubs. Ik heb hem van daaruit altijd een aardige kerel gevonden. Hij doet altijd wat voor mij. En dat zonder meteen een factuur uit te schrijven. Het is een mensen-mens. Daarom bezocht ik ook weleens een theatervoorstelling waar hij speelde.


Op-en-top-professional

Maar daarbij blijft Johan van Wensen ook een op-en-top professional. Immers, als ik je opbel en je helpt mij gelijk: wat ben je dan? Dan ben je voor mij professioneel. Johan van Wensen doet dat altijd goed en zakelijk. Hij heeft nog nooit tegen mij gezegd dat hij er niet uitkomt. Er is altijd wel een oplossing gevonden.

ex·per·ti·se

(de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Hofstraat 2a
4797 AC Willemstad
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl