‘Onze Excel-sjablonen zijn nu duidelijker en overzichtelijker’

Een goed opgezet Excel-sjabloon zorgt voor een snellere en accurate werkwijze. Wij delen daarom graag deze klantenervaring met u. Aan het woord is Edwin de Ruiter, eigenaar van Tribute Space, de specialist in tijdelijke bedrijfsruimten of huisvestingsoplossingen.

Tribute Space

Hoe kwam u in contact met WensWare Solutions? 

Toen wij als Tribute Space ons interne proces moesten automatiseren, vroeg dat om een betere indeling van Excel. Van hieruit benaderden wij Johan van Wensen van WensWare Solutions. Hij kon ons ondersteunen met het bouwen van een efficiënter Excel-sjabloon. 

Wat voor indruk maakte WensWare Solutions op u?

De voordelen van WensWare Solutions zijn de korte lijnen en een daadkrachtig oplossend vermogen.

Steeds wist Johan van Wensen ons te verrassen met nieuwe vindingrijke oplossingen. Wanneer wij tegen iets aanliepen, kwam hij er altijd op terug. Ook in uitzonderlijke gevallen stond hij ons te woord. Voor Tribute Space werkte dat erg prettig, want dat waren juist de momenten dat het zo nodig was.

Welk resultaat boekte u door de dienstverlening van WensWare Solutions?

De Excel-sjablonen gebouwd door WensWare Solutions zijn overzichtelijker en duidelijker. Dus tot zover: waarvan akte. Johan van Wensen heeft het Excel-sjabloon op relevante punten gestandaardiseerd en zo het risico op foutieve invoer gereduceerd tot nul.

En hoe hoeft u de service naderhand ervaren?

Onze ervaring is dat WensWare zelfs na dit project nazorg biedt. Zijn onderscheidende vermogen zit hem in de betrokkenheid met ons bedrijf. Wij hebben Johan van Wensen als een kundige joviale expert leren kennen.

Edwin de Ruiter, eigenaar Tribute Space

ex·per·ti·se

(de; v; meervoud: expertises, expertisen)

 

JOHAN VAN WENSEN
06 5351 5678


Hofstraat 2a
4797 AC Willemstad
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl